Za zabavna podjetja

Mi vam pomagamo organizirati popolno zabavo. Ponujamo vam različne storitve za zabavo zaposlenih, poslovnih partnerjev, kupcev ali otrok. Lahko pa nas najamete tudi za izvedbo celotne organizacije dogodka.  

Preverite tudi novost v naši ponudbi - zdrav odmor.

OBISK DEDKA MRAZA, MIKLAVŽA ALI BOŽIČKA V VAŠEM PODJETJU S PROGRAMOM

 

V vašem podjetju lahko otroke obišče Dedek Mraz ali Miklavž. Pripravili smo pet različnih paketov za popolno otroško veselje.

 

 

 

 

Preverite naše decembrske pakete...

TEAM BUILDING/ ZABAVA IN POVEZOVANJE ZAPOSLENIH

 

Za podjetja pripravimo zabavne aktivnosti, ki na poslovnih in kadrovskih dogodkih, povezujejo udeležence, naredijo dogodek zanimiv, aktiven, vesel in poln presenečenj. Poskrbimo za motivacijo in dobro voljo udeležencev.

 

 

Ker želite najboljše za vašo ekipo...

GLASBA NA DOGODKIH

V kolikor potrebujete glasbo na dogodkih ( poroka, rojstni dnevi, prireditve, koncerti, poslovni dogodki, sejmi…) vam pripravimo ponudbo glede na vaše želje.

 

Živjo glasbo izvaja Duo Pustotnik 

ZDRAV ODMOR

 

V vašem podjetju poskrbimo za zdrav 15-30 minutni zdrav odmor, kjer naš športni učitelj poskrbi, da se vaši zaposleni razmigajo ter tako z večjo vnemo nadaljujejo z delom. Za tak odmor bi moralo poskrbeti vsako podjetje, saj bi s tem povečalo uspešnost zaposlenih.

 

Pošljite povpraševanje na elektronski naslov: tjasa.pustotnik@gmail.com in prisluhnili bomo vašim željam ter pripravili ponudbo.

  • White Facebook Icon

© 2015 Hiša Zabave Pustotnik by mašinca