OBISK  DOBREGA MOŽA- DEDEK MRAZ, MIKLAVŽ, BOŽIČEK

Bliža se veseli december in če ste se odločili obdarovati otroke vaših zaposlenih, smo pravi naslov. V vašem podjetju lahko otroke obišče Dedek Mraz, Božiček ali Miklavž.  Naj bo december čaroben v naši družbi...       

Pripravili smo nekaj različnih paketov za popolno otroško veselje:

 

1. IGRANA PREDSTAVA " SVA BILA DOVOLJ PRIDNA?"

 

Predstava traja približno 20 minut. Davor in Tjaša sta bratec in sestrica. Prejela sta pismo, da vabljena na predstavo, kjer na koncu pridne otroke obišče Dedek Mraz/Miklavž/Božiček. Ko se en dan pred težko pričakovanim datumom zjutraj zbudita, sta v dvomih, če sta bila dovolj pridna. Hitro pospravita sobo, pomagata mami posesati, pomijeta posodo, se opravičita drug drugemu za vse neumnosti in grdo obnašanje, se zahvalita in ponovita čarobni besedi hvala in prosim, si večkrat na dan intenzivno čistita zobe, naredita še nenarejene naloge za nazaj in odideta zgodaj v posteljo…A zaspati ne moreta takoj…Še vedno se sprašujeta, če sta bila dovolj pridna…  Ko se zbudita, skupaj z otroki prikličeta dobrega moža , zapojeta pesmice in upata, da sta si zaslužila darilo…

2. IGRANA PREDSTAVA "OTROCI SO REŠILI BOŽIČ"

Navihana škratka sta ob pristanku na zemljo s sani izgubila hrano za jelenčke, saj sta se močno zabavala na saneh in nista bila pazljiva.Brez hrane pa jeleni ne morejo nadaljevati poti in Božiček ne more obdariti otrok po svetu.Vsi obupani iščejo hrano, a potem jim pomagajo otroci, ki so kruh za jelene našli in tako rešijo božič.Zgodba je prepletena s šaljivimi vložki, glasbo in plesom,kjer otroci sodelujejo ter se naučijo tudi plesa z Božičkom.

3. PREDSTAVA ČARODEJA

Čarodej otroke popelje v svet čarovnije in jih nauči tudi nekaj trikov. Pričarati zna pravega, živega in nadvse prijaznega zajčka. Predstava traja od 30-45 minut, odvisno od starosti otrok, nato skupaj prikličemo dobrega moža.

4. USTVARJALNA DELAVNICA S POSLIKAVO OBRAZA

 

Otroci lahko ustvarjajo mala božična presenečenja za prijatelje in starše, dodatno pa jim naši animatorji ustvarijo čudovite poslikave na obraz ali roke. Delavnica in poslikava trajajo 60 minut, nato skupaj prikličemo dobrega moža.

 

5. GLASBENO-PLESNO DOŽIVETJE 

 

Na božične in zimske pesmi ter ostale znane pesmice otroci skupaj s škratki ali snežinkami plešejo ter se odpravijo z vlakom na potep, se preizkusijo v limbo plesu ter na koncu prikličejo dobrega moža s pesmico.

6. SAND ART USTVARJALNICA/UMETNINE IZ PESKA S POSLIKAVO/BLEŠČEČIMI TATUJI-GLITTER TATUJI/AIRBRUSH TATUJI

OTROCI NA , V NAPREJ PRIPRAVLJENO LEPLJIVO PREDLOGO, KI JE KOT SESTAVLJANKA, NANAŠAJO POLJUBNE BARVE PESKA. USTVARJANJE KREPI DOMIŠLJIJO IN JE ZABAVNO.

GLITTER TATTOO ALI BLEŠČEČI TATUJI 

​OTROCI TATUJE OBOŽUJEJO. NAŠI TATUJI SO OBSTOJNI DO 7 DNI ALI VEČ, BLEŠČICE NANESEMO NA LEPILO ZA KOŽO IN KER SO BLEŠČEČI, SO ŠE TOLIKO BOLJ ZANIMIVI IN PRILJUBLJENI!

 

AIRBRUSH TATUJI SO ZAČASNI TATUJI, KI SE JIH NANAŠA Z AIRBRUSH PIŠTOLO, KI S PIHANJEM BARVE USTVARI LEP TATU NA IZBRANO ŠABLONO. OBSTOJNOST JE PRIBLIŽNO TEDEN DNI.

 

7. NOVOST!!!

AIRBRUSH TATUJI ZA OTROKE, OBSTOJNI VSAJ TEDEN DNI...

Poleg izbranega programa ali le obiska dobrega moža, vam nudimo tudi permanentne tatuje, ki so narejeni z airbrush tehniko.Ja, to so tisti kot jih ponujajo na morju.Za ponudbo pokličite ali pišite...Cena je odvisna od števila otrok in števila animatorjev za izdelavo.

V decembru za vas posebna akcija!

CENA izbranega paketa:
Izbrani paket( predstava/ustvarjalnice/glasbeni program)z obiskom dobrega moža = 350 EUR, v primeru več predstav za isto podjetje, vam nudimo super akcijsko ponudbo!!!
  • White Facebook Icon

© 2015 Hiša Zabave Pustotnik by mašinca

unnamed (25)